Drench-uri pentru vaci de lapte

Administrarea unui furaj lichid în momentul fătării sau imediat după aceasta. Furajul lichid poate fi împărțit în două grupe mari, una pentru o folosire voluntară, recomandată pentru administrare imediat după fătare și a doua pentru administrare forțată cu pompa ruminală, recomandată în special pentru vacile cu tulburări metabolice.

RUMIHELP XXL

Furajul lichid pentru adăparea vacilor după fătare Rumihelp XXL este concepută ca o „băutură energizantă cu protecție hepatică”. Cealaltă funcție a sa este de a începe activitatea rumenului. Deoarece cerința de bază este consumul voluntar, au fost folosite numai materii prime pe care vacile le acceptă cu placere.

RUMILAC

Furaj lichid pentru administrare cu pompa ruminală în caz de tulburări metabolice. Principalele indicații pentru administrare Rumilac sunt deplasarea de abomasum, cetoza, indigestia simplă asociată cu activitate redusă a rumenului sau suspiciunea acestor tulburări. În cazul cetozei, puteți adăuga 300 ml de propilenglicol în furajul lichid, deși conținutul de propionat de calciu este de obicei pe deplin suficient. Rumilac trebuie administrat întotdeauna în timpul regenerării după o tulburare metabolică.

Puteți găsi informații mai detaliate despre fiecare produs în următoarele documente