Înlocuitori de lapte pe bază de lapte

Producțiade înlocuitori de lapte se desfășoară pe o linie modernă cu un nivel ridicat de automatizare. Pentru producție se folosesc materii prime tradiționale, a căror bază sunt materii prime lactate interne - zer dulce uscat, grăsime din, lapte praf degresat și lapte integral. Datorită utilizării laptelui integral, o parte din grăsimea din înlocuitorul de lapte este de origine lactată. Se mai folosesc amestecuri de grăsimi vegetale cu emulgatori, concentrate de proteine din soia de înaltă calitate și aminoacizi . Nivelurile ridicate de vitamine, fier și probiotice contribuie la menținerea sănătății. Proprietățile tehnologice ale amestecurilor pe bază de lapte sunt pe deplin compatibile cu toate tehnologiile utilizate în creșterea vițeilor, iar eficiența bactericidă a acestora a fost întărită în cazul amestecurilor acidulate.

Toate amestecurile sunt produse în varianta clasică dulce și varianta acidificată sub denumirea ACID.

Telfid® 100

Înlocuitor de lapte, care conține 100 % proteine din lapte. Este compus în principal dintr-un amestec de lapte praf degresat și integral, astfel încât o parte din grăsimea din amestec este de origine lactata. Amestecul conține, de asemenea, zer dulce și zer gras și este suplimentat cu un premix de substanțe biologic active cu un nivel ridicat de vitamina E, Fe organic și probiotice.  

Telfid® SOL

Înlocuitor de lapte cu cea mai mare proporție de lapte praf degresat și integral și aminoacizi esențiali suplimentați cu de trei ori mai multă cantitate de vitamină E. Conținutul extrem de scăzut de cenușă și conținutul ridicat de lactoză sunt o dovadă clară a utilizării materiilor prime lactate foarte utilizabile. Avantajul Telfidu SOL este solubilitatea excelentă atât de necesară folosirii în dispozitivele automate de hrănire.

Telfid® Extra

Înlocuitor de lapte cu o proporție mare de materii prime lactate și aminoacizi esențiali, potrivit pentru vițeii tineri, în creștere intensivă și vițeii expuși la stres (frig, iarnă). Digestibilitatea ridicată a surselor de proteine utilizate permite creșterea intensivă a oaselor și a masei musculare a vițeilor fără o creștere extremă a conținutului de substanțe azotate, ceea ce duce la diaree nedorită

Telfid® Grand

Amestecul clasic de lapte alb este o combinație de zer dulce, lapte praf degresat și lapte integral, potrivit pentru creșterea de înaltă calitate a vițeilor de la început până la înțărcare. Calitatea acestuia este verificată de crescătorii din toată Republica Cehă, este cel mai folosit amestec din sortimentul nostru.

Telfid® INSTA Grand

Înlocuitor de lapte cu o combinație de zer dulce, lapte praf degresat și lapte integral, cu efect anti-diareic sporit. Aici se utilizează un complex de pectine și acizi organici, care, împreună cu probioticele și anticorpii împotriva agenților cauzali ai bolilor infecțioase, funcționează nu numai în mucus, ci și în partea din față a intestinului subțire.

Telfid® Uni

Înlocuitor de lapte cu  proteine din zer și lapte praf pentru a echilibra utilizarea sa pe toată perioada de creștere a vițeilor cu utilizarea în ferme cu un risc mai mare de infecție la un cost financiar acceptabil.

Vitular® Acid

Înlocuitor de lapte folosit cu succes pentru prevenirea bolilor diareice. Compoziția și nutrienții săi corespund pe deplin înlocuitorilor de lapte importați mult mai scumpi.

 

Puteți găsi informații mai detaliate despre fiecare produs în următoarele documente